BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, December 1, 2009

my boifie dah membesar lagi

kini Muhammad Irfan sudah boleh bercakap!
malah, menggunakan ayat 'bercakap banyak' pun boleh!

antara kata-kata irfan sepanjang cuti dan melekat dengan irfan.

- maksu, maksu, maksu shila!!! (tiap kali nampak maksu)
- maksu, peya tido. (lala tanya peya mana)
- maksu, nak tengok wonderpets. (irfan pandai nyanyi juga)
- maksu, sehati berdansa. (bila sehati berdansa di tv)
- maksu, nak air jap.
- maksu, sakit perut.
- maksu, minyak mana?
- adoi, licin lah lantai ni (irfan jatuh)
- uit, tisu koyak. (main-main tisu sampai koyak)
- bear?tak nampak pun. (masa pergi zoo)
- maksu, gi tido. (bila irfan nak masuk tido)

dan di bawah, gambar-gambar irfan yang dah besar.
dan pandai bergambar sekarang..!
gambar pula sengaja dibesarkan.
supaya lala sendiri boleh tengok irfan puas-puas.


*konon tolong maksu lipat kain tapi sibuk tengok tv*


*tengok ni bila dah dapat kamera*


*kakak nurin cuba menginterframe di antara kami*


*hanya peace yang irfan tahu buat*


*irfan dah besar!jangan besar cepat sangat eh*


*main bedak lak budak nih*


*habis putih badan kamu, irfan!*


*muka bangun tido dan kaco maksu tido pulak*


*aksi paling hot dan seksi dari boifie lala*



maaf.
sebab maksu ter'bias' pada yang lain.
nak buat macam mana, irfan seorang ja nephew.

2 who cares:

A i d a n i said...

ala..
comeinyer boifee kamu lala!
mesti sangat cute bila die cakap kan?
jeles jeles.
huhuhuh..

mesti skrang da rase rindu kat die kan?
ehhee...

tabahkan hati naa..~

~miss-lala-comot~ said...

hehehehe!
sgt!
sentiasa di hati!

Follow me, i'll follow back!

Heartbeat (Nak tau?sila klik)