BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, December 22, 2009

berapa banyak kau dah abis?


entri kali ini.
nak sembang dengan blog sendiri.

la, kenapa kau abiskan banyak duet masa dapat gaji haritu?
giler lah ko ni.

799 for digital camera.(ala, orang lain semua berebut beli DSLR)
95 for baju PDI ( diskaun 20%, ok ape)
89.90 for converse (eleh, dapat murah sebab kaki kau saiz kanak-kanak, saiz 2)
59.90 for jeans (diskaun 50%, kene grab!)
60 for 3 pasang baju ( beli kat times square, best o)
25 for skirt labuh (apehal nak pakai skirt pulak, saja suka-suka)
25 for tudung (ini untuk mak)
yang lain, tak ingat dah.

sekarang kau fikir, kau nak makan apa bulan ni.

gambar di bawah menunjukkan satu-satunya gambar,
masa kami keluar hari tu.
oyah, iyha ada dalam fitting room belakang cermin ni.
dia cuba baju yang dia tak beli.


2 who cares:

A i d a n i said...

cantik seluar!

~miss-lala-comot~ said...

hehe pink!
cilok seluar kakak.
haha

Follow me, i'll follow back!

Heartbeat (Nak tau?sila klik)