BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, November 29, 2009

aku rindu kamu

sungguh!
aku betul-betul rindu kamu.
rindu nak tengok blog sendiri.
senyum.

hampir setiap hujung tahun, lala potong rambut.
jadi, semalam, potong rambut jugak.
untuk mengelakkan rasa menyesal kerana potong rambut pendek sangat,
this time hanya repair sikit ja.
mengambil keputusan untuk potong rambut di kedai melayu, itu adalah perubahan drastik.
ok, kita kena berubah kepada yang lebih baik.

komen-komen lala:
1. kakak tu tak tanya, lala nak belah rambut mana. patut tanya, mana tahu customer nak buat belah kiri lak.
2. pembantu kakak tu sangat lah membuat lala jerit dalam hati.
" oi, sakit lah rambut gua, lu tarik gitu!"
3. kakak tu kata lala tak percayakan orang melayu sebab lala terus terang taknak assistant dia potong rambut lala.panjang juga dia bebel.tak nak sokong orang melayu lah.apa punyer tuan kedai lah kata gitu.
4. kakak tu siap bising-bising dan umpat 'ca ya nun alif' sebab lala kata dulu 'ca ya nun alif' yang potongkan rambut lala. dia kata "patot lah buruk potongan rambot kamu dik!".terasa macam nak kuar terus dari kedai tu. takkan nak mengaku lala potong rambut sendiri. ca ya nun alif potong dulu lagi teruk. macam rambut Kristen Stewart dalam premier New Moon, tahu!tapi versi straight, tidak divolume ok.
5. dah siap potong, tak diletakkan pelembap pulak.haish!macam mana nih? apa lagi, sendiri ambik lah!lala sendiri bubuh kat rambut lala.

nasib baik lala boleh terima keadaan rambut lala bila kakak tu potong even servicenya sangat lah tidak puas hati!
oh.
lala beli pelembap rambut yang lala rasa agak wangi itu.
siapa kata lala tak sokong orang melayu.



*contoh rambut buruk dulu*

2 who cares:

A i d a n i said...

rindu kamu lala!

tade kaitan ngan rmbut takpe ke komen ni?

haha

~miss-lala-comot~ said...

takper.takper.
saya rindu kamu juga.
hehe
saya balik esok!
jadi, jumpe lusa!

Follow me, i'll follow back!

Heartbeat (Nak tau?sila klik)