BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, December 2, 2009

the secret that cannot be told

Follow the notes upon a journey
At first sight marks one's destiny
Once the vojage comes to an end
Return lies within hasty keys


1. tajuk entri merupakan sebuah lagu dalam filem SECRET.directed by Jay Chou.
2. qoute di atas merupakan kata-kata yang menerangkan bahawa satu rhythm boleh bawa kita ke suatu 'destiny'

sangat mengujakan juga kalau dapat mengembara ke masa hadapan, bertemu dengan bakal kekasih hati kan?

macam filem SECRET ni pula, hanya Ye XiangLun nampak LuXiao Yu.
YeXiangLun - played by Jay Chou.
LuXiao Yu - played by Kwai Lun-Mei
(maklumat hanya digoogle)


kalau nak tengok movie ni, boleh pinjam dengan Nooriha.
dia ada DVD original.
tengok dah movie ni.
menarik.
rugi tak tengok.

ok.
kembali kepada khayalan.
kalau lala boleh jumpe bakal kekasih,
lala nak bagitahu yang lala akan tunggu KAMU.
jiwang.
blahlah hasila.
tapi ini serius.
kalau betul lala jumpa, lala nak KAMU tahu,
yang lala nak jadi CINTA terakhir KAMU,
dan KAMU akan jadi CINTA terakhir LALA.

betul kata seorang sahabat,
"WAITING FEEL IS FINE"

5 who cares:

A i d a n i said...

waiting feel is fine & it's worth it.

tujukan kat saifoel gak. boleh tak? hehehe...

so, lala. silalah tunggu bakal kekasih hati kamu yea.

~miss-lala-comot~ said...

iye.iye.
untuk saifoel hafsham juga dengan bakal kekasihnya.

Jia said...

menarik..
sy msh menunggu awk jugak..
penat tau..so dtg cepat ckt..

~miss-lala-comot~ said...

betol.
jia menunggu AWAK.
lala menunggu KAMU.

:: iyha-the-choco-crew :: said...

Kpd sesiapa yg berminat utk menonton SECRET, boleh pinjam pada Nooriha DVD-nya atau anda juga boleh menonton di 8tv (rasanya la...) jam 8.30 mlm, 26 Disember nanti!

No royalty, just sharing!

Follow me, i'll follow back!

Heartbeat (Nak tau?sila klik)