BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, December 30, 2009

mahu bercinta

tajuk entri macam ape ntah.

ok.

lala memang dah terjatuh.

ini serius.

jap.

naper macam berdebar-debar nak tulis nih,we?

ok.

sambung.


kalau ikotkan nak aja tulis nama si jejaka terus,tapi slow2 lah kan.
tapi lala dah suka ni.
ingat senang ke nak suka.
dah suka, family tak suka macam mana?
dah suka, ada girlfriend macam mana?
dah suka, buat perangai lak macam mana?
kali ini, tiada yang menghalang.
mungkin boleh diteruskan.

lala cerita sikit ja pasal si jejaka kat HAZILINA SAPIRI.
tiba-tiba sampai ke telinga adik beradik yang lain.
part paling best, mak sendiri pun dah tahu ni.
haish. macam seram ja.

takper. takpe.
berlagak cool.

hey, kami tak bercinta lagi.
tunggu tarikh best kot.
tunggu si jejaka melamar.
tunggu lala betul-betul ready.

eee,
malu!

3 who cares:

A i d a n i said...

aaa.
menci menci.
masih tak tau siapa dia.

menci~!

Roy Roches said...

wahh nk bcinte dah...tahniah miss lala

~miss-lala-comot~ said...

nadia: tunggu lah, kami tak official lagi hehe
jgn terkejut ho!

riri: tq2!hehe

Follow me, i'll follow back!

Heartbeat (Nak tau?sila klik)