BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, December 22, 2010

Day 03 - A picture of you and your friends


tiba-tiba semangat nak sambung balik challenge ni
walaupun dah tak jadi 30 days challenge,
sekarang jadi "bila-bila free aku buat" challenge!


sepatutnya 'A pictures'
tapi dah jadi 'Pictures' sebab nak berlaku adil dengan kawan-kawan.
*wee*



gambar ini yang sepatutnya menjadi A Picture.
Puteri, Irma, Lala, Aifa, Caca
ke Majlis Berkahwin Alin.







pasti Alin tak puas hati kalau takder gambar dia.
kan Majlis dia.






haip, kalau gambar Alin ada,
gambar Nadia wajib lah ada.



Macam baru semalam pegi Johor,
sekarang lagi 1 bulan, 2 minggu untuk mereka-mereka ini datang Ipoh lak.

8 who cares:

N a d i a said...

I likee~~


Oh, ini tujuan kamu buat entry ini ya. Mahu jemput ala *wajib datang nih* punya announcement.. heheehe..


Tengok gambo ni, teringat awal tahun ni.. sekarang nak masuk tahun baru dah!

(^_^)

Lala said...

eh, kamu terfaham pulak! setiap kita buat, kena ada tujuan!hehe

a'ah, cepatnya setahun berlalu..hehe

jadi, jemput datang ye!

tak sabar tunggu kad kawen siap!

a L i N said...

Hahhahaa.. tu laa... giler ahhh die punye purpose entry nie.. Hehehe.. Btw, thanks korg... rs cm baru je smlm kawen.. nie lala plak nk kawen dh.. =)

Lala said...

ha, tak reti2 lagi planning nk dtg ipoh?hehehe

erm, setahun kemudian lala lak kawen. mungkin setahun pasni, kite beranak pinak!hehe

:: noremy anak rahmat :: said...

follow & blogwalking..

meh la jenguk belog comey ai...

salam kenal! (^_^)

Jia said...

oh gambo sy xde...


mood : kiciwa..

huk huk huk...


blog sy dah tukar...

yg dl dull sbb 2 mls nk uodate dl...

R.R.Z said...

hi..mesti bdebar da nak kawen.
gudluck ea.

sy amik link kamu ye. dua2 blog

:-)

soso said...

nice pictures and blog
www.hiddeninstyle.blogspot.com

Follow me, i'll follow back!

Heartbeat (Nak tau?sila klik)