BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, October 29, 2010

Day 02 - The meaning behind your blog name

disebabkan ada 2 blog!

People Alway Leave
quote ini dari One Tree Hills sebenarnya. Lala rase, setiap orang yang kita jumpa, pasti kita akan berpisah. pasti.
jumpa kembali atau tidak, itu ketentuan DIA.


Hanya Kisah Kita Nak Kawen
Terang-terang nama blog gitu kan, memang kisah pasal kawen ja lah! Blog ini direka untuk tatapan my tunang nanti. bila dah kawen nanti.



dari blogging, ramai kawan baru lala dapat! nice ho!

5 who cares:

mizz sue said...

hai lala...saya su..semalam masa kenduri xora..ada org tegur mereka ingat saya ialah lala..hihi

Lala said...

aiyok! dorang salah orang..huhu
sedihnyer, tak dapat jumper korang!

Khairiyah aka Kerry said...

hye lala..saya pun suke one tree hill..itu quote dari peyton sawyer kan..hehe.im too attached with this series.hee

N a d i a said...

Lala comot!

Anda telah menang award! Sila sila tengok award anda~

♥,

Nadia

Lala said...

kerry: lala pun attached jugak sejak muda! peyton punyer quotes sgt touching kan. suka peyton dgn lucas!yay!

nadia: wah, terharunyer! mahu!mahu! thanks dear!

Follow me, i'll follow back!

Heartbeat (Nak tau?sila klik)