BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, May 17, 2010

sabtu lepas.

sabtu lepas. lepas pulang dari jalan-jalan. my hommies dua orang, mengajak pegi tengok AF kat Bukit Jalil, di mana Andi (friend of Gzehans) ada ticket extra banyak lebih. tapi dengan syarat, perlu menyokong Ain sebab duduk pun di kalangan Ain Fan CLub.

Giler kelakar Dollah Chantek menguruskan segala. sorry, Andi tak kasi tangkap gambar banyak-banyak dalam dewan kecil itu.



*tiket free*
debaran tak pergi.



*Dewan kecil Sri Putra*
ini adalah gambar-gambar sebelum konsert start dan Dollah tengah membising



*gambar gelap kami*
gzehans.hasila.nurakhmal



*beria-ria tangkap gambar masa awal-awal sahaja*



*muka penat*
dan
kami pun menghayati segala nyanyian dari semua pelajar AF malam tu.
dan baru curi-curi tangkap gambar masa iklan, Andi dah sound.
Pak guard pun laser-laser.
dah habis. kitorang tukang sorak Ain dan sorak Daus dalam hati.



*gambar menunjukkan misi pencarian subang Andi yang jatuh*



*upacara bergambar dengan gambar*



*semua orang*



*Andi.Akma*



*Cik punya blog*
aksi pasti lebih.

2 who cares:

~The One Who's Hate To Go~ said...

haha.. suka! tp pic sume kicik2 kann..

~miss-lala-comot~ said...

ha..!tapi sgt seronok jugak jd tukang jerit!

Follow me, i'll follow back!

Heartbeat (Nak tau?sila klik)