BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, November 2, 2009

ini bukan kisah nooriha che lah..

kan dah kata, ini bukan kisah nooriha che lah..bukan cerita gadis di atas ini..
gambar diambil hanya untuk memperbanyakkan koleksi muka comel dia..

apa yang kami buat hari sabtu!
tak perlu masak, tak tido tengahari, tak layari internet.



makan kenduri depan rumah.


sebelum memulakan perantauan hari sabtu
bagi mengelakkan perlu memasak pada hari cuti.
muka senyum dapat tunaikan kempunan makan nasi minyak.

perjalanan diteruskan pergi times square, untuk
penuhi permintaan bermain bowling.



boleh serius sikit tak, maner kasut bowling?



ok, dah bersedia!



gaya sangat menyakinkan!
ambil feel untuk menikmati strike!



erk!
boleh bayangkan sakitnya lane bowling tu
bila kak akma menghempaskan bola?



gaya macam terror.
bola macam straight.
terasa macam strike.
akhirnya macam longkang.

keputusan
game 1:
nooriha - 78
hasila - 68
nur akhmal - 45

game 2:
nooriha - 88
hasila - 47
nur akhmal - 59

siapa kata kami pandai main bowling?
kami hanya pandai mencari entertainment untuk menggembirakan hati!

kak akma: nanti kita main lagi, nak?
nooriha: jom..iyha nak try dapat 100 lebih mata!
hasila: jom, makan!lapor!

disebabkan masih kenyang nasi minyak,
lepak dekat buaian marrybrown saja.



cukup ke ni?



takper, nooriha tak makan.
dia bermessage!
alif sibuk!



biar kami yang makan!



sekadar hiasan!



saja ambil gambar.
boring tunggu nooriha membayar setelah hampir bape lama
membuat keputusan membeli!

nota kaki: nampak kurus!yay!



boring lagi!
tangkap gambar lagi!
guna sony ericsson ja!



sekarang muka boring menunggu nur akhmal membeli kasut!



muka lagi boring!
tuan punya kedai ja tak boring layan nur akhmal!



muka sangat boring!



muka happy sekejap.

nur akhmal tak beli pun kasut tu.

perjalanan lagi diteruskan bila perut lapar.



iming sibuk!



jemput makan tiramisu.
gambar brownies tak sempat ditangkap.
sudah diusik oleh nur akhmal.



hasila: iyha, jom gaduh!
nooriha: aku nak layari facebook.



nur akhmal: kan kita dah ada p1.kat umah kita main facebook.
makan dulu ni.



kenapa kak akma nak minum air la??



jom pulang!


BABAI

6 who cares:

Budak Malu818 said...

salam..
Kirim salam,orang dalam gmbar ke2 last..
yang tngah pegang straw 2..

~miss-lala-comot~ said...

erk!

syaf said...

Salam..Hello..not bad kamu nyer blog
anyway jom terjah blog aku..
pasti x menyesal punye..garenti...heheh :)

http://daniel-syaf7788.blogspot.com/

~miss-lala-comot~ said...

=)

z E K r y i L a said...

hehehe..

syabas lala!

not bad kamu nye blog.

i loiikeee~

oh ya.

sejak bila blog kamu ramai pengunjung ni?

[kerut dahi]

~miss-lala-comot~ said...

kerana mereka suka membaca pn nadia!hihi

Follow me, i'll follow back!

Heartbeat (Nak tau?sila klik)