BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, November 7, 2009

negeri sembilan VS kelantan


seram jugak tengok keadaan stadium malam semalam.
lautan tsunami merah kata akhbar utusan!
ternyata kelantan menang sorak, menang mercun, dan menang bakar kerusi.
last night punyer game, tengok dengan nooriha depan tv [tv1]

tumpuan lala pada zaquan!
sebab zaquan pakai jersi no 8!( favorite no saya)
zaquan tergolek-golek, terpusing-pusing dan terpelanting-pelanting pun lala suka!
ok, back to the game.
nak ulas, bukan lala pandai pun.
tapi cuma seronok tengok game semalam.
cuma yang tak best, hanya supporter kelantan.
they are just not fair.
tak pernah tengok peminat bola yang sanggup baling mercun masa bila player nak buat sepakan sudut.
sangat lah tak boleh terima!
come on lah.
play fair.
kan lagi nice.
yang nak kene balik botol pun ada.
kesian player.dah takut nak tendang bola.
termasuk lah bila mana negeri sembilan sudah sumbat gol yang ke3.
oh, dari zaquan!
takper,next time cuba lagi ye kelantan!
walaupun meminjam player PERAK!
dan zaquan, good luck juga untuk anda!

tahniah, negeri sembilan!

nota kaki: lala dan nooriha menikmati player-player comel negeri sembilan juga!
lala : zaquan , nizad jadi tumpuan lala
nooriha : terberkenan dekat penjaga gol negeri sembilan!



gambar kemenangan mereka!
zaquan tidak kelihatan!



tidakkah anda merasa zaquan sangat comel!
aww!
terexcited sangat tengok muka zaquan nih!
terasa macam nak main kejar-kejar dengan zaquan
dan dia kejar lala sambil buat muka macam ni..
serius, tak kesah kene tangkap!


cukup lah berimaginasi cik lala!!!



statistik perlawanan

negeri sembilan!

gol pertama minit ke 18 : shahurain [tak tau betul ke tak eja nama budak ni]
gol kedua minit ke 46 : hairuddin [ sangat bergaya dan muka hairuddin tahap bangga]
gol ketiga minit ke 59 : milik zaquan [ walaupun penalti, tetap terjatuh cinta akan jaringannya]

kelantan!

gol pertama minit ke 93: indra putra [nasib baik merasa jugak kelantan jaringan gol]

lala dah tak tengok game ni bila zaquan dah dikeluarkan.
akibat banyak sangat terpelanting kot.
sampai dua kali diusung ke luar padang.

tahniah syukor adan for the best player.
(syukor kata bangun)

dan akhirnya...

mak, tolong pinangkan zaquan utk adik!
even adik confius ini zaquan atau aidil,
tapi adik yakin selepas men'google' gambar zaquan!
dan adik juga yakin zaquan mampu jaga anak bongsu mak ni!
terima kasih, mak!


3 who cares:

The story of Saif Al-Hafsham said...

gile.haha

~miss-lala-comot~ said...

mmg tgh gilekan ZAQUAN!

amin rodi said...

oit mak cik....angan2 tahap gaban dah ni...

hahahahaha:P

xda keje la 2

Follow me, i'll follow back!

Heartbeat (Nak tau?sila klik)