BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, September 15, 2009

~duet raya III~

final round utk bubuh duet raya dalam sampul!
la suka nk kumpul sampul2 duet raya, sbb ader yg chantek!
tgk!

~MQA~
tak chantek pun, senior kata ini design tahun lepas
maybe nk abiskan stok ja!
dpt juga lah 4 peket...!
satu peket faris bagi!
sampul sama yang lala dpt duet raya dr MQA!
jadi, la buh 1rm!
haha

~PUBLIC BANK~
biasa jgk!
ada yg la buh 2rm , ada yg 3rm!
mintak pada kak ain + tukar dgn pemandu teksi!haha

~MAYBANK~
lawa lagi tahun lepas punyer!
bersusah pyah lala mintak kat maybank itu,
last2 dpt satu ja!
yg orang lain, leh lak dpt 3!
pasti menjampi kakak maybank itu!
erm,la buh 5rm!

~TM~
yang ini lah, yg lala rase plng comey!
sebab sampul raya dia warna putih!
adek yg bg [adek keje TM]
blkg sampul ni ader voucher kfc 6rm,
sah dr 18 sept hingga 28 october
[tarikh lala maen tulis sebab tak igt sgt]
la buh 10rm!
dan duet raya utk parents lala!

~ini kesemuanya~
lala bercadang utk habiskan 1rm dulu!
supaya nilai yg lebih besar dpt diselamatkan!
arap2 gak budak2 yg akn dpt duet ni,
takkan koyakkan sampul raya dpn mata lala!
penat lala menagih sampul kat orang!

~yang ader gmbar kartun tu lak hanya utk anak buah la~
ank kakak2 ku yang 9 orang itu!
nilainya tidak dapat lah lala nyatakan!
rahsia!
nilai utk parents lala, lagi lah rahsia!hehe
~lalalalalalalalalala~
nota kaki: siap buat spare 1rm byk2 [dgn niat yg sama, menyelamatkan nilai besar]
BABAI

2 who cares:

z E K r y i L a said...

lala!
duit raya untuk saya?
heheheh

amin said...

saya punya di beritahu x>????hahahah...selamat hari raya...daaaa....

Follow me, i'll follow back!

Heartbeat (Nak tau?sila klik)