BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, September 13, 2009

berbuka puasa II (5-1)

berbuka puasa di JOMBALI restaurant, carrefour wangsa maju!
nak buat reservation kat Laksamana Cheng HO, macam tak bersedia [dr segi wang],
set 4-6 pax, 200++ [hmm..]
maklum ler, budget byk diperuntukkan kepada duet raya..[terpaksa]
bersama hommies [5-1]
[malas nk explain pnjg mengapa 5-1]

~kami berempat duk di tepi sekali belah kanan ni~
meja no 1
*gambar google ja*

~ala bangga sikit biler ramai orang berebut nk masuk, tapi
kami berempat laju ja ke meja!hehe~


~air yang ditempah~
sampai skrg masih terliur
1.lala-mocha blended
2.kak akma-chocolate blended
3.yiyi-kiwi blended
4.natrah-ice lemon tea [tak mencabar btul]

lala - chinese fried rice
[tak special langsung, punyer lah bygkan ader
cili merah dibentuk bunga ker,
taburan daun sup ke]
agak kecewa!

natrah - nasi lemak kampung



yiyi- fried mee
[dh luper sikit nama mee ni]


kak akma -jom bali char keu tiau
[best gak rase dia!]
terigt Kasih Tercipta..hehe

seperti biasa, kami ader rotating food moments!
best!best!
nasi lala plng tak best!huhu

~mocha blended!~
yah!itu sdap!puas minum!
hasila sapiri
[mata agak tidak chantek seperti biasa]

natrah ramli
susah nk bergaul dgn dia pada mulanya
bila dh kenal.. Ya Allah [gaya haji haji haji mustapha-smbil tgn kat kepala]
terlarat nk melayan..sama giler dgn kami!haha
oyah!dia dh bertunang!
golongan COKE
[Couple of Kemaruk Emosi]
dgn mohd yazid
insyaA akan berkahwin bulan jan 2010!

nooriha che lah
sepatutnya dia golongan PEPSI
[PErempuan-Perempuan SIngle]
cuma sjak berkasih2an dgn Alif Faizal, dia mula berubah
[selalu bermsg, bergayut di telefon sehingga di dapur disebabkan tiada kawasan lain,
tersengih2 biler blk dating, tu plng kami tak than tgk!haha]
she's my besties since sem 1 at uum, rommies sjak sem 1 smp abs u!
bygkn bper lama stuck dgn dia!
dh 4 thun!
4 thun jgk lala yg sll kene buat keputusan utk dia!
tapi,
lala stil syg yiyi!
yiyi gongjeng!


nur akhmal mat hatta
cite dia lagi best!
lagi truk lala stuck dgn dia!
wlupun tak sama bilik sm kat uum, tapi kami kos sama!
bygkan smua klas pg berdua,
ader yg kata kami adek bradek!
of coz, lala lah adek!hehe she's 25,lala 23!
hmm, dia ada mohd helmi[iming]
kami bersusah sng bersama!
my besties jgk!my roomies skrg!
org plng rjn dtg umah lala kat ipoh hehe
lala syg kak akma,tentu!

~pngl dia,
adek!~
ntah, pdhal dia 24, lala 23..
wajah lala pun tampak lebih muda!
dh biasa pngl adek!


~pngl dia,iyha!
yiyi pun boleh
yiyi gongjeng lagi best!
o..dia yg mencipta lalacomot,
dan sbg bls dendam lah ,lala men'create'
yiyi gongjeng!!!

selama 4 thun lebih pngl dia kak akma!
tiada nama lain
nama yg dia reka sndri ada lah,
ake, kema, akhmal dan mcm2 yg buat lala pening!
iyha dan kak akma dh lama kenal
mereka mmg layak utk menjadi rakan baik utk
diisi dlm borang sulit keselamatan bagi agensi kerajaan!
acara memberi kad raya,
dimana lala sndri hampir terlupe!
klu suh dorg igtkan, tak surprise lah!
tgk!tgk! dorg tgh membuka!
~adek~

~iyha~



~kak akma~
muka dia mcm tu, sbb lala slah gam!
di bawah pula, mereka sdg membaca!
tgk!

~adek lagi~


~iyha lagi~

~kak akma lagi~
[muka sng hati biler dpt buka kad raya tu]

and they thanked me!
one message received [lagu raya-siti nurhaliza sesuci lebaran]
"Dear hommies yg disayangi..kak ira br smpai umah..jln jem bngat
.kak ira xsmpat nk pegi..nk mandi n nk siap lg.kalau kak ira pegi, 8.15
dh nk grak ke pndan..jnji ngan prospek kul 9
kat sane.mohon maaf ye..korang enjoy k..''
did i tell u dat i hate excuses?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

1 who cares:

z E K r y i L a said...

hu..
then.
my excuse tuk petang ni
kira di hate jugak la eh?
huuu....

*sedih*

Follow me, i'll follow back!

Heartbeat (Nak tau?sila klik)