BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, January 3, 2010

lain nak, lain dapat.


selalu kan.
kita mintak lain, tapi dapat lain.
kita harap kita dapat apa yang kita nak,
tapi selalunya tidak lah dapat sangat.
bergantung kepada kemampuan dan rezeki.
dan duit lebih.
dan pelbagai faktor-faktor lain lagi.

kalau lala.
apa yang lala nak,
tapi dapat lain.

1. MINYAK WANGI


berangan tahap langit untuk minyak wangi ini.
BVLGARI GREEN JADE.
kene jugak lah kumpul duit baru dapat.
mintak ini, sekarang dapat RAPLH LAUREN ja.
dan BODY SHOP.

2. MAKE-UP



berangan tahap langit sungguh nak pakai BOBBI BROWN.
tapi hanya mampu beli MAYBELLINE.
ader duit lebih sikit, baru lah dapat beli LOREAL.

3. JAM TANGAN



berangan tahap langit jugak nak pakai TISSOT.
tak kire lah model macam mana,
janji TISSOT.
very-very nice.
tapi hanya mampu SWATCH SWISS.

4. HANDBAG



berangan tahap langit lagi nak
Coach - Signature Leah Black 13139

memang idaman.
kat online pun masih tak mampu.
memang MINTAK, tapi lain yang dapat.
sebab hanya mampu CLEEF.
yang up skit, CARLO RINO.
MNG.kakak yang bagi pinjam.

5. KASUT


berangan tahap langit masih dengan kasut JIMMY CHOO.
konon mintak pakai untuk ke pejabat.
tapi masuk kedai kasut VINCCI jugak.
nak lebih hebat, pegi VINCCI KLCC.


6. MOVIE


kalau nak mintak, memang nak selalu tengok wayang kat tgv.
supaya orang lain tak payah tanya,
"dah tengok AVATAR?, BEST GILER"
tapi tak berkesempatan lagi pun.


tapi seronok berangan.
dan sangat seronok kalau dapat aper yang kita nak kan.
dengan usaha sendiri, lebih bermakna.

tapi ada orang juga kata,
'APA YANG KITA PALING NAK, ITULAH YANG KITA TAKKAN DAPAT'
hmm?
tapi usaha beb usaha.
jangan putus asa.

berita terkini: alin dan nadia paksa lala bagitahu siapa si jejaka. lala buat tak tahu.



4 who cares:

A i d a n i said...

dan
nadia akan buat tak tahu dengan lala plak.
lalalalla~

Roy Roches said...

biar riri teka...amin kan lala

~miss-lala-comot~ said...

nadia: la nk gtau,tapi malu nih.hehe

riri: oi, bukan lah!

The story of Saif Al-Hafsham said...

mcm pernah dgr je quote yg last tuh..

Follow me, i'll follow back!

Heartbeat (Nak tau?sila klik)