BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, January 7, 2010

Bakal isteri mana paling teruk?

kejadian ini sebenarnya dah lama berlalu.
teringat semasa mencari-cari sesuatu untuk diingat dalam LRT.
practice daya ingatan supaya lebih kuat.

bakal isteri mana yang paling teruk dalam
MASAK NASI.
menggunakan rice cooker,ok.

HASILA

dah siap basuh beras semua.
masuk periuk dalam rice cooker.
pasang plug.
ops, terlupa tekan ke bawah butang
'cook' tu.
akhirnya, beras terendam agak lama.


NUR AKHMAL

dah siap basuh beras semua.
masuk periuk dalam rice cooker.
tekan ke bawah butang 'cook' tu.
ops,tak pasang plug.
akhirnya, beras terendam agak lama.


NOORIHA

masuk periuk dalam rice cooker.
tekan ke bawah butang 'cook' tu.
pasang plug.
ops,tak basuh beras.
akhirnya, beras langsung tak berendam.



persoalannya: siapa yang paling layak jadi ISTERI? hehe


berita terkini: most of my girls, dah tahu siapa si jejaka.
malu!




gambar rice cooker ini sekadar hiasan
p/s : alin, kalau la bagi ni, kau nak tak??

4 who cares:

N a d i a said...

hahaha.. len kali masak nasi guna kayu api.
confirm setel suma~

semalam
masak ikan bawal sweet sour!
yummy~

Roy Roches said...

sebenarnye tige2 org ni reti ke x msk nsi huhu

aLiN aMiR said...

Jawapan kepada persoalan: NURAZLIN AMIR laaa... Hehehehehhe.. die la yg paling layak...=D

Lala==> Nk bg alin rice cooker? Hihihihi.. sy malu ...
Mesti tetiap ari kalo msk nasi igt lala... (kalo msk laaaa)
**wiNk**

~miss-lala-comot~ said...

nadia:kami nak beli periuk nasi baru.

riri:reti gak. hari2 tertentu ja tak jadi.hee

alin: eleh, sebab awk nk kahwin dh, mmg ler!kire layak gak ler!

Follow me, i'll follow back!

Heartbeat (Nak tau?sila klik)