BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, October 29, 2009

~yang best dan yang tidak best~

~sepanjang oktober...

movie: PAPADOM!
tengok dengan: kak akma, iyha dan adek!
tengok dekat: tgv,jusco bukit tinggi
komen: suka! ada ja babak menarik..
paling menambat hati, scene bila mana MUN muncul dengan pelbagai watak mengikut imaginasi SAADOM! 'WAJIB TAYANG' dan 'HISYAM HASYIM' pun tinggalkan kesan..
serius tak boleh blah dengan 'WAJIB TAYANG' itu!haha



movie: transformer 2 (revenge of the fallen)
tengok dengan: ........
tengok dekat: 1st [tgv, jusco kepong], 2nd [tgv, klcc], 3rd [usj 9, dvd]
komen: malas nak explain panjang, pendek kata, tengok banyak-banyak kali pun takper!hehe

movie: maid of honor
tengok dengan : sorang-sorang
tengok dekat: usj 9, HBO
komen: akhirnya tercapai jugak nak tengok movie ni,
pertamanya, kerana Dr. McDreamy!
keduanya, kerana Dr. McDreamy!
perlu ke nyatakan yang ketiga??
tambahan: moral untuk lelaki- kalau suka, cakap!


movie: setem!
tengok dengan: sorang-sorang
tengok dekat: usj 9, dvd
komen: erm...mula-mula mengantok..tapi berjaya jugak tengok sampai habis..
semua pun terima hikmah dari setem itu!



movie: blades of glory!
tengok dengan: my sis!
tengok dekat: usj 9, HBO
komen: serius macam apa!tapi part paling best, aksi TERATAI BESI!
boleh lah nk tengok lagi, saja suka-suka!


movie: the time traveller's wife
tengok dengan: sorang-sorang
tengok dekat: usj 9, dvd
komen: tak berjaya tengok sampai habis, sebab mengantok!
tapi setelah sambung tengok, movie ni macam tak berbaloi ja tengok!
takder watak jahat langsung, takkan takder gaduh-gaduh kot!
last-last mati macam tak dihargai ja, tak adventure!mati sia-sia!
buat lah mati sebab juangkan ability jadi time traveller!aiyok!

tapi ader satu ja yang suka, 'i don't want you to wait'
time traveller ni travel dan meet dengan future wife waktu kecil,
menariknya, this wife sanggup jugak tunggu walaupun this husband dah mati,
dan hanya akan muncul bile dia travel..
tak paham?kene lah tengok!


movie: this is it!
tengok dengan: tak tau lagi!
tengok dekat: pun tak buat keputusan lagi!
komen: macam nak pergi tengok, tambah-tambah my sis dah book ticket dengan kawan-kawan dia nak pergi tengok!
tambah-tambah this movie cuma ada 2 weeks ja..
macam mana?

13 who cares:

amin rodi said...

hurm....

filem papadom n setem saya bg 5 of 5 stars...

transformers pon saya bg 5 stars :D

maid of honor best...
kena ar sy praktikan...hehe

blades of glory dan time traveller's wife xsempat tgk lg...so no komen la...hehe

hurm this is it pon xtgk lg...apa lg..jom la cik lala kita ngedate smbl tgk muvi ni..nak???ikut cik lala nak ngedate ari sabtu or ahad...heh:D apa2 roger2 ya...

z E K r y i L a said...

pergh.
ni dah boleh jadi pengkritik filem dah ni.
hehehehe..

ai.
best nyer dapat tengok movie.
huu..

setuju ngan amin.
Papadom n Setem n Transformers = 5 STARS~

Yg len tak bleh komen sbb tak tengok.
Hehehe..

Lala,
asyek date ngan amin jer.
bila U nak date ngan I plak?
Wahaha..

~miss-lala-comot~ said...

amin: jom2!msg saya skrg!kita plan!hehe

nadia: dh, awk ada hubby, sy taknak ganggu!hehe [malu]

amin rodi said...

baekk!!!...sy msg awak jap g....huh...:P

nadia: u date ngn hubby u dah ler..biar la lala date ngn i...ngeh3X~!...lalalala

so, miss lala..kita nak tgk kat mana..kasi nadia jeles...heeeee:P

~miss-lala-comot~ said...

kite tgk dkt klcc lah, sng turun naik lrt ja!hehe

nadia: sila jeles!

z E K r y i L a said...

eleh.
tak hingin daku nak jeles.
takpe,
nanti i tengok movie ngan hubby
kasi peluk2 sikit
sbb dlm cinema mesti sejuk.
pastu kasi suap popcorn ke hubby..
ha. best2.
korang bleh ker??
ngehehehehe...

cabbooooottttt~

~miss-lala-comot~ said...

kuang asam nadia!!!

ala, nnt lala buat dkat hubby lala..!!
hehehe

amin rodi said...

ni apa kes..
org len yg di bg jeles..org len lak terkena..wakaka....

leh ja..nnt sy suap popcorn kat lala yerk..kekekek:P

z E K r y i L a said...

hehehehe....

lala : nanti tu bila?? [ikut nada lala mcm slalu]

amin : he heh heh.. nanti lala gigit jari anda baru tau! hahahaha

~miss-lala-comot~ said...

hehe....

nadia: ada hati nk suapkan,,dlm mimpi!haha

amin: eh, saya leh mkn sndri lah!hehe

amin rodi said...

hahaha....

yer la...masing2 suap diri sendiri ar...

masing2 ada popcorn kan...heeee:P

~miss-lala-comot~ said...

iye!iye!
jgn luper air!
tu takper kongsi, tapi dua straw!hehe

amin rodi said...

iya2...

tidak dilupakan air...

hurm xleh la kongsi air coz sy batuk...heeee:P

Follow me, i'll follow back!

Heartbeat (Nak tau?sila klik)