BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, June 17, 2010

kalau nak, cakap nak!

mula-mula memang nurin nak ikot, tapi disebabkan hatinya terusik bila kak intan kata baju dia nampak kecik,maka merajuk lebih-lebih lak.

lala pun beria-ria lah kata yang i-city best, ada lampu chantek, ada merak chantek, boleh tangkap gambar giler-giler (konon nak tarik perhatian), lagi lah nurin sakit hati kot. last-last tewas dan pergi jugak lah perjalanan malam tu.

bila tanya kenapa tiba-tiba nak pergi pulak, nurin jawab "kakak memang nak pergi, tapi maksu yang berlagak"

erk? bukan gaduh dengan kak intak dulu ke ha??
kalau nak, cakap nak!
takper,takper. dah salam dah dengan nurin. jadi, kami baek-baek ja selepas itu.

dilampirkan gambar-gambar kami. skema vs BERLAGAK.



*berlagak*




*skema*




*skema*
tengok muka nurin (berbaju kuning)




*skema + kurang berlagak*




*hampir skema*




*candid*
nak captured pokok-pokok




*skema*
ini nurin!


acara seterusnya,
membeli!
sponsored by Pn Hazilina!
nampak tak dia keluarkan purse merah dia tu?




*untuk peya*




*untuk nurin & didik*




*untuk kak intan pun ada*




*maksu pun dapat tau*




*berlagak*
diam dan jangan tanya kalau korang rasa muka maksu
lebih tembam dari kakaknya!

dan jom balik!
lepas isi perut dengan hotdog dan air mangga!


2 who cares:

N a d i a said...

NAK!!

~miss-lala-comot~ said...

hehehe..!
entry ni terpost lah..
tak siap tulis pun lagi..hehe

Follow me, i'll follow back!

Heartbeat (Nak tau?sila klik)