BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, April 6, 2011

Bayi paling comel! (updated)

dulu, aku rasa anak sedara aku lah yang paling comel!
cakap lah apa pun, anak sedara aku yang sembilan orang tu jugak,
aku kata yang paling comel untuk aku!


tapi bila dah ada sikit naluri keIBUan ni, 
aku dah buat gambar budak kecik ni
as desktop background! HAHA


Mason Mun namanya!
berlakon dalam movie apa ntah.























mati-mati aku ingat baby ni baby girl.
dah tengok gambar terakhir ni,
baru tau baby boy!
so cuteeeeeee!




updated!
cari-cari kat Facebook,
rupenyer budak ni dah besor!




7 who cares:

MY SouL My HeArt said...

baby ni orang korea
dia berlakon dalam cite "Baby & Me"
bersama Jang Geun Seuk.. he's totally
adorable baby.. :-)

Lala said...

tq!tq! for the info! memang comey giles!!!

MY SouL My HeArt said...

hehe..hope anak lala macam ni..
wee~~ comel.. :D

Lala said...

hehehe *amin*

Fabulouz Shawl said...
This comment has been removed by the author.
a L i N said...

InsyaAllah, anak kamu akan lebih2 lg comel nya!! =)

Lala said...

hehehe *amin*
insyaALLAH.

Follow me, i'll follow back!

Heartbeat (Nak tau?sila klik)