BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, March 22, 2011

Hari ini hari Rabu!


*sengaja letak gambor kawen sebagai pembuka cerita*


tau tak hari ni hari rabu?
aku ingat hari ini hari khamis dah.
naseb tak pakai baju batik!


blog pun dah tukar baru.
boring dengan yang lama tu!


antara kamu tahu atau tidak,
baby dah nak masuk 8 minggu!
alhamdullillah, setakat ni memang aku still boleh handle baby ni.
tiap-tiap malam, sebelum tidur, kata kat baby,
"jangan buat mama muntah eh, eh"
memang tiap-tiap pagi, aku tak muntah pun.


walaupun aku excited Berkongsi Nyawa ni,
aku lagi excited nak beli peti ais bila dapat gaji ni!
tak sabor nak memasak!haha *gelak*
kesian we dekat En Shahril.
nak balas budi, dia siapkan air panas tiap pagi untuk aku mandi.
jadi, aku nak masak lak untuk dia.
dah terbayang nak masakkan nasi goreng favorite dia!


dan esok GAJI!!!
suka!suka!

9 who cares:

N a d i a said...

wah!

dah masuk 2 bulan ek? best best.


ehem, selamat membeli peti ais! patutlah tak sabar nak tunggu khamis, nak shopping rupanya dia. hee

R.R.Z said...

tahniahhhh

Lala said...

nadia! hehehe tak sabor, tak sabor!
tak sabor nak minum air sejuk jugak!

rrz! thanks!!

prinCessLiYaNa said...

lala..jage baby bebaik tau..:)

Lala said...

baek!!nasihat diterima!!

a L i N said...

Bestnye... Dh 2 bln..=)
Hepi utk kamooo...
Take care ya?

Woww... nk msk? Bleh laa bekal kt Alin siket, eh? =)

Lala said...

heee, baek! i will!

oo...masak utk hubby dulu! kite buat potluck ar!baru adil!hehehe

~The One Who's Hate To Go~ said...

olo2.. cepatnye masa!! ha, tahniah lagi lah.. la dh duk umah baru ke..

soso said...

WOWWW... beautifull.. such a nice couple:)

www.hiddeninstyle.blogspot.com

Follow me, i'll follow back!

Heartbeat (Nak tau?sila klik)