BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, October 23, 2010

Your 1st surprise, totally surprise me!


oyyes! apa yang dinanti, telah tiba.
come on, sebulan lebih tunggu kot.
mestilah excited!

*lihat di bawah*

 


disebabkan hal yang tidak dapat dielakkan,
i've decided to bought a friend.
nama dia LILUT.
*gelak*

kad di wiper LILUT ni hasil surprise en shahril.
*semua di bawah pula ialah lakonan semula*


en shahril: Lala, cina tu kata kete dapat jam 7 arini.

cik lala: takperlah, kite amik esok lah. nanti lambat balik lak.

en shahril: eh, takper. kite tunggu gak lah.

cik lala: hmm..oklah.. (rasa biasa dan mendengar kata)

Jam 5.29 hari yang sama, on the phone:

en shahril: Lala, jom.jom. kete dah siap. jom amik. kite naik kete g amik.

cik lala: jom.jom! (terlompat!)

En shahril tunggu di lobi, untuk naik ke tempat parking sama-sama. terlampau excited sampai jalan tak tentu arah. excited nak naik kete en shahril, pegi amik kete.

en shahril: uit, nak gi mane tu? (sambil menghala ke kereta orang sebelah)

cik lala: huh? eh?

en shahril: (tersengih dan muka macho-konon)

cik lala: aaaa...kete lala!!! (melonpat-lompat dah)



mana nak tau akan ada surprise dari en shahril. ada kad dan teddy kecik! oh, sangat terharu kali ini. *gelak*

disebabkan tak prepare aper2, jadi memang camera tiada di tangan. tu yang lakonan semula ni. padahal en shahril datang dekat umah, nak kuar dah ni.




en shahril kena paksa ikat balik kad tu macam maner dia ikat aritu.

 



spot the similarity of this two car?
sengaja beli no yang sama dengan en shahril!
lebih bererti.

*tak tau en shahril tengah buat apa dalam kete tu*


pendek kata,
lala gembira.
haruslah nak kata:
 ternyata menunggu itu sakit.

8 who cares:

~The One Who's Hate To Go~ said...

olo... k.akma pun jadi terharu pl.. wah.. tahniah u! next impian dah tercapai.. ekkeekee.. lala kalu nak p mana2 jgn segan nak ajak k.akma ha.. best2! viva u mmg besh gile!

Lala said...

hehe. thanks! sangat suka!
*alhamdullillah*

mamaleen said...

OMG.. sungguh romantik...
best giler..

Lala said...

hihi..kelakar.
campur terharu pun ada! mmg dh ternangis sikit dh!hihi

Khumaera Ismail said...

aloloo..soo sweet =)

Lala said...

hehehe en shahril yg sweet! lala tukang terharu ja!hee

S!eZaN said...

best nye!!

Lala said...

best!memang best!hehe

Follow me, i'll follow back!

Heartbeat (Nak tau?sila klik)