BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, May 17, 2011

17 weeks y'all!

whoo-aaa!!
lama gila kot tak update blog ni.

banyak we keje dekat office.
tapi aku suka, sebab hari ini aku free sikit.
esok dan lusa aku tak free dah. kene keje luar.


just to cerita.
minggu ni minggu ke3, aku drive sendiri pergi kerja.
hubby aku tak satu office lagi dengan aku.
dia dapat keje lain. kat Cyberjaya.
first day pegi kerja sorang-sorang, giler sebak.

tak der teman borak.
takder teman makan dalam kereta.
takder teman kutuk orang tak bagi signal.

tapi ada baiknya.
kitorang baru nak rasa bercinta.
sms lebih kerap, call lebih kerap,
rindu pun makin kerap.
serius, macam baru nak bercinta.
dah tu, masa bercinta, satu office.
nak berjiwang pun tak best.


yang aku nak cerita lagi,
aku ada order cupcakes.
Red Velvet, tahu?
so sexy!
untuk my hubby sebelum dia start keje tempat baru.
taknak dia risau.
and aku boleh berdikari.
oyay!



yes,yes.
love u, baba!







satu dah jadi lohong,
dah kene telan dengan hubby.

 



aiyok, gambor ni sepatotnya dulu.
hubby baru start bukak kotak cupcakes.




and a simple note for hubby.
tak sempat nak buat kad chantek-chantek.
even nak tulis kat MS Word pun, tersedih.
ternyata hubby pun sedih gak.

for the cupcakes, you can view here.


macam mana pun, aku rasa aku dah ok kot adapt bawak kete
di waktu-waktu begini.
di mana sekarang baby nak masuk 17 minggu!

and baru aku perasan,
aku takder lagi gambor terbaru,
yang tembam comey untuk tatapan.

erm..next time lah, aku letak na!

please doakan semuanya untuk aku eh.
sebenarnya dalam keadaan Berkongsi Nyawa,
sangat penat memandu.


8 who cares:

MIZZ SUE (asam.garam.gula) said...

sweettt!! jg diri tau

LisaLisut said...

bgla i sebijik lala ;p

Lala said...

su: thanks doakan!

lisa: semua dah jadi hasil kumbahan ar lisa!!hehehe

farahfatihah said...

wahh dah 17 weeks....cepat2 update pic hehehe

Lala said...

hehehe muka bagai dipam-pam!hehe

N a d i a said...

17 minggu da? Berapa bulan tu ek? Hehehe..


Jada diri leklok na..


Ha, bila nak buat photoshoot? Mesti comeyyy ;)

a L i N said...

Canteknye rumah kamu... tp, xde sape jemput dtg.. wuwooo... **Nanges**

Lala said...

dah 4 bulan++ dah nadia!!hehe

tunggu nampak perut sikit, buat meternity shoot lah..hehe

alin: alolololo..chantek tetapi kosong. takper, takper, sabar sikit na. i akan buat house-cooling!!!hehe

Follow me, i'll follow back!

Heartbeat (Nak tau?sila klik)