BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, August 19, 2010

Sambutan birthday bersama terakhir ke?

masa Bday kak akma yang lalu,
kami pergi makan dekat Kunang-kunang Restaurant.
ni gzehans punya idea.
dan kak akma kena ikot saja.
sebab dia Bday girl.




best jugak makan kat sini.
siap berparkin.
macam berada dalam mini garden.
walaupun waktu ada promosi buffet, kami tetap pilih western food.
*gedix*
supaya nanti budak kecik lalu kat sebelah meja kami, boleh jerit
"mama, ada tiga orang mat salleh* - slang macam dalam iklan astro HD Messi dan Lampard.




disebabkan lala yang bayor, maka lala yang order, paham?
*muka serius nak pilih appetizer, makan, minum dan desert*
sampai desert order, macam fine dining.
tamak.
padahal terang-terang kek secret recipe (yang gzehans beli) tu pun banyak dah.








gambar tumpang dengan hadiah Bday girl.
hadiah ni untuk kak akma.
akan direveal sebentar lagi.
jangan kemana-mana dan teruskan membaca, paham?






jadi, sementara tunggu makanan sampai,
upacara nyanyi lagu dan bukak hadiah lah.





berdebar tak? berdebar tak?








kak akma dah tutup muka bila nampak hadiah apa.
walaupun kotak kasut, lala siap-siap kata, jangan expect kasut.
sebab tiap-tiap tahun pun hadiah untuk kak akma, lala guna kotak kasut.






tapi tahun ni, kak akma betul-betul dapat kasut!
yay!
kak akma terharu!
oyyes! sangat puas hati.
act, lala beli kasut tu petang sebelum nak pegi makan dekat klcc.
kelam kabut dan mencari masa untuk mencari hadiah kak akma.
and i know she loved shoes very much now.





dah. time makan lak!
lapor!






kami order semua western food, tahu?
kak akma dah gelojoh.
tapi lamb rack kak akma kena bawak balik, sebab banyak sangat.






ini appetizer.
fried calamari.
class nama, padahal sotong goreng tepung ja.
dan tidak recommend sangat,sebab kat gerai tepi jalan lagi sedap
*oops, celupar*








ini air lala order.
rose fruit juice.
dan sangat-sangat recommended.
ini baru best, baru berbaloi abiskan duet.






Bday girl.
sorry eh, baru nak tampal gambar-gambar kita kat sini.
sibuk nak tunang.
*alasan riak*





ok.ok.
tampal gambar gzehans jugak.
sebab gambar dia, ada desert kami iaitu blue milk jelly ape ntah.
dah lupa, tu pun tengok resit.






ini resitnya.
bukan nak tunjuk bil, tapi menu kami.
*double meaning*






yang penting, kak akma sangat puas hati.
dia first time makan chocolate indulgence.
*gambar blur, sengaja lagi*





ha, gambar cantek kamu!





gambar pahape kami.





dan ini yang terakhir.


hope ini bukan yang terakhir kita sambut birthday kamu eh, kak akma!

3 who cares:

LadY NatY said...

adik mcm nk tnye, iyha x tinggal dgn kamu2 lagik ke?

Lala said...

iye. iyha dah pindah lah adek. dia mencari kehidupan baru.

LadY NatY said...

owhhh.. pndah ke mane? balik utara ke? die dpt keje laen ek..

Follow me, i'll follow back!

Heartbeat (Nak tau?sila klik)