BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, April 5, 2010

awak....happy birthday!

kepada Pn Nurazlin Amir

Awak...
selamat hari lahir.


saya tak pandai nak buat sajak macam Puan Ila Nadia, tapi saya wish awak dulu dari Ila Nadia kan, semalam. dah banyak kali saya ucap, moga bahagia selalu. jadi, moga awak bahagia selalu. penat saya cari-cari gambar awak sorang supaya awak boleh gila glamor dekat blog ni, tapi tak jumpa. yang ada gambar berdua. nak curi gambar kat facebook sekarang pun susah. jadi, terima lah gambar yang ada tau!

dan ucapan yang sering kali diucap oleh kami ( lala & ila ),
kami sayang anda!!!

setahun kenal, and we got lots of memories together.
sweet, funny and even sad kan..
yang sweet and funny, kita gunakan untuk lupakan yang sad, ok?

love you, much,much and much!



ala-ala gedik itu Cik Lala, ala-ala matang itu Puan Alin.



Puan Ila, Cik Lala dan Puan Alin.

BFF forever ya!
doakan Cik Lala jadi Puan Lala dengan kadar segera.
ngeh3.

3 who cares:

aLiN aMiR said...

Nk like 1000x!!!!
Hehhehehe... I'm ♥ing it!!!!
Huhuuu.. Thanks, awk!!!
Sgt suweiittttt...

N a d i a said...

Nak like jugakk!!
Sebab ada gamba saye
Hehehehhe
=p

~miss-lala-comot~ said...

suwit kan!hehe

tunggu nadia buat post utk sy, masa bday nnt!

Follow me, i'll follow back!

Heartbeat (Nak tau?sila klik)